Wednesday 9 October 2019

5+1 TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ


  Η πρόταση έγινε,η απάντηση δόθηκε και κάπως έτσι ξεκινά η προετοιμασία της πιο σημαντικής μέρας της ζωής σας.Φυσικα δεν θα πρέπει να αμελήσετε την εντατική περιποίηση του εαυτού σας για μια τέλεια εμφάνιση.Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

1) Φροντίστε το δέρμα σας.Κάντε την προετοιμασία αρκετούς μήνες πριν με καθαρισμούς,ενυδάτωση και πίνοντας πολύ νερό.Επισκεφθείτε τον δερματολόγο σας και ακολουθήστε τις συμβουλές του.
                                              
2) Λίγο καιρό πριν, περιποιηθείτε σωστά τα φρύδια σας,σ' έναν επαγγελματία  μιας και αυτό είναι μια πολύ  σημαντική λεπτομέρεια η οποία
αναδεικνύει το πρόσωπο σας.
                                               
3)Επίσης σημαντικό είναι ένα λαμπερό χαμόγελο αφού θα αποτυπωθεί στις φωτογραφίες του γάμου  σας. Μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών  κάνοντας μια λεύκανση.
    

4)Φροντίστε τα μαλλιά σας αρκετούς μήνες πριν,κάνοντας την σωστή περιποίηση με μάσκες ενυδάτωσης,θρέψης και λάμψης.
                                                                        

5)Δώστε έμφαση στα χέρια και τα νύχια σας.Ενυδατωστε τα χέρια σας με κρέμες καθημερινά και φροντίστε,κυρίως για την ημέρα του γάμου,να περιποιηθεί η μανικιουριστα σας τα νύχια σας, δίνοντας τους το σωστό σχήμα που σας ταιριάζει.

6)Τέλος προσπαθήστε να τρεφεστε
σωστά καταναλώνοντας καθημερινά φρούτα,λαχανικά και πολύ νερό.Εφοσον έχετε καταλήξει στο ιδανικό νυφικό που σας αναδεικνύει,προσπαθείστε να διατηρήσετε το βάρος σας.

No comments:

Post a Comment